p2212575.jpg

Sekoittuvatko salaattikulhossasi aina samat yhdistelmät ja kaipaisit lautasellesi jotain uutta? Ei hätää, bloggarimme ovat kehitelleet ihania ruokaisia salaatteja sinun iloksesi. Värikäs salaatti nostaa hymyn kasvoille ja pitää myös nälän poissa, kunhan käytät salaatissa myös proteiinipitoisia raaka-aineita, kuten esimerkiksi papuja, linssejä, kalaa, juustoa tai kanaa. Täyttävä salaatti on loistava lounas tai piristävä päivällinen, kurkkaa siis ohjeet alta ja kokeile!

  1. Keittiössä, kotona ja puutarhassa -blogin Minnan lämmin lehtikaalisalaatti saa ruokaisuutta paahdetuista kikherneistä ja fetajuustosta ja kivaa kirpeyttä granaattiomenasta. Ihanan värikäs lämmin salaatti maistuu kylmänäkin päivänä.
  2. "Minusta kylmissä nuudeleissa ja mausteisessa kastikkeessa on jotain aivan ihanaa." toteaa 52 weeks of deliciousness -blogin Anne. Kokeile sinäkin, tämä kylmä lohi-nuudelisalaatti vastaa myös aasialaisen ruoan himoon! (kuvassa)
  3. Terveen hyvää -blogin Pipsa valmistaa ihanan kuuloisen inkiväärikanasalaatin päärynän ja paahdetun punajuuren kera. Ohuenohuet paahdetut punajuurilastut, baby-pinaatti, päärynä, inkivääribroileri, keltaiset rusinat ja cashew-pähkinät muodostavat upean makeansuolaisen makuyhdistelmän.