rahkaherkut.jpg

Kuka muka voisi vastustaa pehmeitä rahkaherkkuja? Monikäyttöinen maitorahka mehevöittää pullat ja piirakat ja virittää herkut pääsiäiseen. Piristä rahkaa tirauksella sitruunaa ja muutamalla lusikallisella sokeria tai käytä valmiiksi maustettua rahkaa, joka on käyttökelpoista sellaisenaan. Nappaa nyt alta kolme ihanaa rahkaohjetta!

  1. Rahkapiirakka on niin monen suosikkihekku, että pellillinen häviää takuuvarmasti ja takuunopeasti. Enää tarvitsee päättää, leipoisiko muhkean pullataikinapohjaisen rahkapiirakan vai murotaikinapohjaisen persikka-rahkapiirakan...
  2. "Rahkapulla on oma lempparini, ja tykkään tehdä isoja pullia joissa on jättimäinen rahkakeskusta." kertoo Lunni leipoo -blogin Annamaria. Supermuhkeat rahkapullat viimeistellään ihaniksi mustikoilla ja vaniljarahkalla. Mustikan ja kardemumman yhdistelmä on vastustamaton!
  3. Unelmanpehmeät pääsiäiswhoopiet koristellaan suloisiksi kuin pääsiäismunat. Herkkujen suussasulavuus on taattu, kun rahkaa piilotetaan sekä täytteeseen että taikinaan.

 

Psst! Kaipaatko vielä makeampaa pääsiäistä? Katso lisää pääsiäisjuttuja Toimituksen blogista.

Pääsiäisen makeat perinneherkut

3 x pääsiäiskakku

3 x sitruunainen juustokakku