punajuurilasagne.jpg

Makea ja upean pinkki punajuuri sopii loistavasti pastan kaveriksi. Näistä kasvisruoka-annoksista ei puutu väriä eikä makua! Valitse siis oma reseptisi alta:

  1. Punajuurilasagnen (kuvassa) tähtenä ovat ihanat uunissa paahdetut punajuuret. Tomaattikastikkeen juju ovat laadukkaat säilyketomaatit ja ripaus sokeria, joka lauhduttaa tomaattien happamuuden. Vuoka viimeistellään raastetullaa tuoremozzarellalla, nam!
  2. Punajuuri rakastaa vuohenjuustoa. Yhdistä nämä kaksi maukkaassa ja helpossa punajuuripastassa, joka hurmaa myös pinkillä värillään. Pasta on pöydässä reilussa puolessa tunnissa, sopii siis arki-illankin iloksi.
  3. Punajuurella täytetyt cannelonit mehevöitetään täydelliseksi sulatejuustolla. Tuloksena on vähän niinkuin lasagne, mutta ei kuitenkaan. Cannelonit ovat mehevää lihattoman lokakuun lohturuokaa!