gluteeniton_porkkanakakku.jpg

Rakas porkkanakakku maistuu vuodesta toiseen yhtä hurmaavalta! Mehevä ja mausteinen kakkutaikina sekä tuhti kerros täyteläistä kuorrutusta tekevät porkkanakakusta täydellisen lohduttajan sateisiin päiviin. Valitse alta suosikkisi kolmesta ihanasta porkkanakakusta ja nappaa resepti talteen. Leipoisitko jo tänään? 

  1. Kun puhutaan porkkanakakusta, ei voi olla mainitsematta Tiinan mehevää porkkanakakkua. Maku.fi:n legendaarinen ohje säilyy suosituimpien reseptien listalla vuodesta toiseen. Reseptillä valmistuu pellillinen mehevää kakkua, jonka kruunaa herkullinen tuorejuustokuorrute. Nam!
  2. Gluteeniton porkkanakakku (kuvassa) mehevöitetään kosteaksi hienolla porkkanaraasteella ja ananasmurskalla. Kokeile myös veikeää koristeluideaa: leikkaa kakkupalat porkkananmuotoisiksi ja viimeistele yrtinoksa-naateilla!
  3. Raakakakkuja rakastavan valinta on raaka porkkanakakku, johon upotetaan pähkinöitä, kuivattuja hedelmiä, kookosta sekä hienoa porkkanaraastetta. Koko komeus viimeistellään supertäyteläisellä ja sitruunaisella cashewkuorrutteella.