perinteinen kotiruoka.jpg

Joskus perinteinen vain on paras! Sen todistavat nämä kolme kotiruokaa, joita makulaiset rakastavat. Perinteinen kaalilaatikko, lohikeitto ja jauhelihakastike keikkuvat suosituimpien ohjeiden listalla ihan joka viikko. Olethan sinäkin jo kokeillut?

  1. Kaalilootaa. Perinteinen kaalilaatikko on maku.fi:n kiistaton reseptikunkku. Simppeli ja perinteinen ohje herättää runsaasti keskustelua ja reseptin kommenttikentästä voit bongata hyviä sovellusvinkkejä. Osallistu sinäkin kaalikeskusteluun ja kerro kaalilaatikostasi. Yksi makulaisista kommentoi ohjetta näin."Erittäin maukasta ja kelpasi myös lapsille jotka normaalisti ei kaalista tykkää !!!"
  2. Lohisoppaa. Lautasellinen höyryävän kuumaa lohikeittoa nostaa aina veden kielelle. Perunaa, porkkanaa, sipulia ja lohta, lisäksi kermaa ja mausteita. Siinäpä se ja on muuten hyvää! Soppa saa kehut myös lohikeittokonkarilta: "Paras lohikeitto-ohje oon satoja kertoja tehnyt ja aina se on yhtä hyvää ja maukasta."
  3. Jauhiskastiketta. Makulaiset ovat ihan vakuuttuneita tästä jauhelihakastikkeen ohjeesta, kuuntele vaikka tätä kommenttia: "Namnam, ensimmäinen onnistunut ruskeakastike joka maistui lapsuudelle." Vanhanajan jauhelihakastike valmistuu vain muutamasta raaka-aineesta ja saa ihanan maun ja värin, kun se ruskistetaan kunnolla. Perinneruokaa prkl -blogin kestosuosikki on myös loistava pohja sovelluksille: lisää vähän kermaa tuomaan täyteläisyyttä tai mausteita antamaan lisämakua. 

 

Psst! Kurkkaappas lisää arki-inspiraatiota Toimituksen blogista:

3 x kaalikääryle

3 x täytetty kesäkurpitsa

3 x koipi-reisi