marjoja.jpg

Kevätaurinko muistuttaa paitsi likaisista ikkunoista, myös siitä että kesä on jo ovella! Kevätsiivouksen yhteydessä on kätevä siivota myös pakastimen marjalokeroa tyhjemmäksi. Katso alta kolme reseptiä pakastimen herkulliseen kevätsiivoukseen.

  1. Lusikoi smoothiesta voimaa kevätsiivoukseen. Pakastemansikoista ja pakastetuista banaaneista blendataan Keittiössä, kotona ja puutarhassa -blogin Minnan ohjeella jogurtin ja hunajan kanssa pinkki ja trendikäs smoothiebowl
  2. Milloin viimeksi söit kunnon perinteistä sekamarjakiisseliä? Jos siitä on ihan liian kauan, testaa pakastemarjojen upottamista upeanväriseen kiisseliin Perinneruokaa prkl- blogin Mikan ja Antin tyyliin. Tämä herkku tuo mummolan mieleen!
  3. Jos mielesi tekee leipoa, testaa kauramurukuorrutuksella viimeisteltyjä rapeita mustikka-murumuffineja, joiden taikina valmistuu helposti sekoittamalla. Voit hyvin käyttää mustikoiden tilalla niitä marjoja, joita sinulta löytyy pakkasesta, mutta happamia marjoja käyttäessä maistele sopiva makeus. 

 

Psst! Tykkäsitkö tästä jutusta? Tilaa Maku-lehti ja saat parhaat vinkit maukkaaseen arkeen postilaatikkoosi kahdeksan kertaa vuodessa!