paasiaiskakku.jpg

Muhkea pääsiäiskakku kruunaa keväisen juhlapöydän. Valitse suosikkisi näistä herkullisista katseenkääntäjistä.

1. Kahdella eri moussella täytetty pääsiäiskakku on pääsiäisaterian huikea huipennus. Kuohkeat kakkupohjat saavat makua kaakaojauheesta. Kerma-rahkamousse maustetaan mangolla ja vadelmalla, jolloin saat helposti kaksi eri väristä täytettä. Parhaimman lopputuloksen saat, kun teet kakun edellisenä päivänä jääkaappiin vetäytymään. Viimeistele kakku suklaarakeilla tai muilla pääsiäiskarkeilla. 

2. Yksi saittimme ehdottomista kestosuosikeista on aurinkoinen juustokakku. Liivatteella hyydytettävässä kakussa on inkiväärin maustama keksipohja ja sitruunan raikastama tuorejuustotäyte. Keltainen persikkakiille tekee kakusta ihanan kevätauringon. Katso myös reseptin yhteydessä oleva VIDEO. Aurinkoinen juustokakku kannattaa tehdä jääkaappiin odottamaan jo tarjoamista edeltävänä päivänä. Tämä leivonnainen valmistuu helposti ilman uunia.

3. Näyttävä mutta helppo herkkupala on muunneltava pääsiäiskakku. Herkullinen kakkupohja sisältää voita, jolloin lopputulos on mehevä ja maukas. Leikkaa valmis kakkupohja muutamaksi kerrokseksi ja täytä kakku sitruunalla maustetulla kermarahkalla. Näppäräsorminen leipuri taiteilee sulatetusta suklaasta kakun päälle koristeet tai oikaisee käyttämällä valmiita pääsiäismakeisia. 

Lisää tarjoiluideoita löydät pääsiäisen teemakokonaisuudesta