pääsiäinen jälkiruoka.jpg

Mämmit ja pashat voi tarjota myös raikkaasti! Ota tästä talteen pääsiäisesesi kolme klassikkojälkkäriä, jotka on tuunattu trendikkääseen muotoon. Fiilistele pääsiäistä jo tänä viikonloppuna ja kokeile lempparisi. Sehän on täydellinen syy ostaa vähän pääsiäismunia annosten koristeeksi...

  1. Pashan maut raikkaassa paketissa. Jos perinteikäs pasha tuntuu liian tuhdilta tavaralta, nappaa siitä kuitenkin rahkan maku pashahenkiseen jälkkäriin. Tässä söpössä kerrosherkussa maistuvat pirteä sitruunarahka, aprikoosit ja sitruslikööri. Koristeluun on napattu tietenkin karkkihyllyn värikkäimmät rakeeet.
  2. Mämmi, joka maistuu kaikille. Vaikka juhlapöydästä löytyisi mämmin vastustajia, älä kuuntele, vaan kääntele tummanpuhuva kansallisherkkumme limetillä maustettuun viileään jäädykkeeseen. Kuuden raaka-aineen mämmi-semifreddo on kätevä valmistaa jääkaappiin jo edellisenä päivänä.
  3. Kun haluat päästä helpolla. Kirpsakkaa hedelmämehua, sokeria ja kermaa. Näistä aineksista valmistettu posset on kuin taikatemppu, sillä kerma hyytyy hapon vaikutuksesta täydellisen silkkiseksi herkuksi. Jos et ole vielä kokeillut, niin nyt on aika! Veriappelsiinien puuttuminen ei ole syy hylätä tätä herkkua, sillä myös sitruuna ja limetti taikovat kermasta lusikoitavan herkkupalan.

 

Psst! Lisää makeaa pääsiäiseksi? Lue myös nämä:

Näin onnistut pashan teossa

Pääsiäisleivonnaiset-teemasivu