PicMonkey Collage.jpg

Etsitkö inspiraatiota pääsiäisen kakkupöytään? Esittelemme tässä kolme täydellistä kakkukandidaattia erilaisiin kakkuhampaan kolotuksiin, sinulle jää vain valinnan vaikeus! 

  1. Näyttävää ja pastellista? Tämä huikaisevan hieno pääsiäiskakku on ihanan värikäs ja runsas. Kaakaoisten kakkulevyjen välistä kurkkivat pastellinväriset täytteet saavat suloisen sävynsä mangosta ja vadelmasta. Päälle vielä kunnon keko suklaamunia ja täyteläinen naked cake -kakku on valmis juhlaan.
  2. Äidin kuivakakkua uudella twistillä? Superhelpon pääsiäiskakun etsintä loppuu tähän, sillä Tyrniä ja tyrskyjä -blogin Sarin täytekakun tavoin koristeltu hapankermakakku valmistuu myös kiireisemmältä kokkaajalta. Kaapin perälle unohtunut hapantunut kerma saa tässä kakussa uuden elämän ja kirpeän sitruunainen maku sopii pääsiäiseen.
  3. Pääsiäisen värejä ja mangon raikkautta? Lunni leipoo -blogin Annamaria kokeili ensimmäistä kertaa sokerimassaa ja sekoitti kahdesta väristä täydellisesti pääsiäiseen sopivan ja hempeän oranssin kuorrutuksen. Moni kakku päältä kaunis, mutta tämä mangotäytekakku on ihana myös sisältä: raikas täyte kätkee sisälleen mangonmakuisen täytteen ja mangonpaloja.