nuudelit.jpg

Nopsat nuudelit ovat kiirepäivien pelastajaruoka. Laita kattila porisemaan ja ryhdy hommiin, niin ruoka on pöydässä parissakymmenessä minuutissa. Valitsetko ensin testiin koukuttavat kiinalaiset nuudelit, rapsakan wokin vai trendikkään ramenin?

  1. Kiinalaista kotona. Fanni ja Kaneli -blogin Tiinan huiput maapähkinävoinuudelit saavat makua myös seesamiöljystä, soijasta, riisiviinietikasta, inkivääristä ja chilistä. Ihanan mausteinen annos valmistuu helposti vain sekoittamalla ainekset. "Uskokaa, näiden kanssa ei voi mennä pieleen", lupaa Tiina ja mehän uskomme.
  2. Nopea kasvis-nuudeliwokki. Seesamiöljyä, valkosipulia, chiliä ja korianteria... Tämän pikawokin herkullisuus piilee rapsakoissa kasviksissa ja aasialaiseen henkeen maustetussa soijakastikkeessa. Kasviswokki on kevyttä ja värikästä, siis täydellisesti kevääseen sopivaa!
  3. Trendiherkku ramen. Ramen on lämmittävä japanilainen nuudelikeitto, joka nautitaan kovaäänisesti kulhosta ryystämällä. Nappaa kaapista haluamasi nuudelit ja valitse gluteenittomaan herkkuun riisinuudelit. Lisäkkeeksi sopivat hyvin mitkä vain värikkäät kasvikset ja jääkaapin kypsät liharippeet.

 

Psst! Etsitkö vinkkejä arjen ruokaralliin? Tilaa Maku-uutiskirje ja saat kuumimmat reseptit suoraan sähköpostiisi joka torstai!