nachopelti.jpg

Nachopelti on kuin tehty rentoja viikonloppuiltoja varten! Kokosimme tähän kolme mehevää pellillistä vaikkapa elokuvakatsomoon. Sinun tarvitsee vain päättää, nappaatko kaupasta paahtopaistia, kanaa vai nyhtöpossua. 

  1. Paahtopaistia. Fanni ja Kaneli -blogin Tiinan paahtopaistinachot ovat tyylikästä tarjottavaa. Sulata uunissa nachojen päälle reilusti juustoa ja kasaa sitten rapeiden nachojen päälle paahtopaistisiivuja, superhelppoa piparjuurikastiketta ja tuoretta korianteria. 
  2. Broileria. Tämä perjantain pikainen broileri-nachopelti saa makua valmiista salsasta ja juustokastikkeesta. Paistettu kana kaveeraa pellillä maissinjyvien, tomaatin, korianterin ja avokadon kanssa. Muuta ei tarvita!
  3. Nyhtöpossua. Herkulliset ja nopeatekoiset nyhtöpossunachot Tyrniä ja tyrskyjä -Sarin tyyliin valmistuvat valmiista nyhtöpossusta ja saavat makunsa BBQ-kastikkeesta, cheddarista, mozzarellasta sekä sipulista. Viimeistele vielä tuoreella kurkulla ja valkosipulikastikkeella, niin pellillinen syötävää on valmista herkuteltavaksi.

 

Psst! Kurkkaa myös tämä Toimituksen blogin juttu:

Uudenvuoden tortillabileet