mustikkamuffinssit.jpg

Mustikoiden poimimisesta ei voi saada kyllikseen! Kun piirakka on jo tehty, on muffinien aika. Valitse alta omasi ja nautiskele päiväkahvilla tai viikonlopun hitaalla aamiaisella.

  1. Oletkos kokeillut mustikan ja appelsiinin yhdistämistä? Painted by Cakes -blogin Emma kehitteli maidottoman mustikkamuffiniohjeen, joka valmistuu myös mökkiolosuhteissa, ilman sähkövatkainta. Ja jos herkkujen ei tarvitse olla maidottomia, voit toki käyttää voita.
  2. Jos rakastat murupiirakoita, rakastut myös murumuffareihin. Fanni ja Kaneli -blogin Tiinan ohjeessa mehevän muffinssin ja rapsakan murukerroksen yhdistelmä on täydellinen. Taikinan mehevyyden salaisuus piilee piimässä ja pinnalle ripotellaan rapeaa voi-murutaikinaa. 
  3. Tykkäätkö kuorrutetuista muffinsseista? Tyrniä ja tyrskyjä -blogin Sarin helpot mustikkamuffinssit valmistuvat helposti vain sekoittamalla kaikki ainekset keskenään. Lopputulos on mukavan kuohkea ja pehmeä. Kurkkaa myös Sarin vinkit kolmeen ihanaan kuorrutteeseen: valitsetko valkosuklaan, maitosuklaan, kermavaahdon vai tuorejuuston?

 

Psst! Tykkäsitkö tästä jutusta? Tilaa Maku-uutiskirje ja tällaisia ruokavinkkejä tupsahtaa sähköpostiisi joka torstai!