mokkapalakuusi (1).jpg

Mitä ihmettä leipoisin myyjäisiin? Älä hätäile, vaan leivo mokkapaloja! Valitse alta lempparisi takuuvarmoista herkuista ja koristele ruudut omalla tyylilläsi. Myyntimenestys on taattu.

  1. Maku.fi:n supersuositulla mokkapalaohjeella valmistuvat parhaan makuiset mokkapalat ikinä. Helppoon taikinaan ei tarvita vatkaimia, vain aineksien sekoittaminen riittää. Perinteisten nomparellien sijaan voit kokeilla koristella mokkapalat esimerkiksi jouluisilla suklaakarkeilla. Katso vinkiksi vaikkapa Fanni ja Kaneli -blogin Tiinan suklaamunaversio.
  2. Mehevät mokkapalat saat leivottua myös ilman gluteenia! Näiden gluteenittomien mokkapalojen täyteläinen kahvikuorrutus viimeistellään rouhituilla pistaasipähkinöillä tai vaikkapa mantelirouheella. Voit leipoa ja kuorruttaa gluteenittomat mokkapalat jo myyjäisiä edeltävänä päivänä, kuorrute ja tiivis pakkaus pitää mokkapalapellillisen mehevänä.
  3. Jouluisiin myyjäisiin kannattaa koristella ihania mokkapalakuusia tai punanenäisiä mokkapalaporoja. Hauskat herkkupalat ovat näyttäviä, mutta valmistuvat helposti. Näiden mokkapalojen vatkattava, kuohkea kuorrute kuivuu hitaammin ja antaa myös enemmän aikaa luovalle koristelulle.