vadelmasalmiakkipalat.jpg

Tekisikö mieli leipoa jotain superhyvää? Suklaiset mokkapalat eivät turhaan ole monen suosikkiherkku ja kahvihetkien klassikko. Upottavan pehmeä pohja ja paksu kerros suussasulavaa kuorrutetta takaavat sen, ettei tätä herkkua riitä pakastimeen asti! Tässä pari niksiä, jotta mokkapaloistasi tulee täydellisiä: sekoittele taikina rauhallisesti, älä vatkaile, jottei taikina sitkisty. Testaa kakkutaikinan kypsyys tikulla, sillä uunien tehot vaihtelevat. Ja muista jäähdyttää pohja ennen kuorrutteen levittämistä, jotta se ei sula herkun päälle.

Kokosimme sinulle tähän kolme kivaa mokkapalareseptiä, yhden klassikon ja kaksi uudenlaista. Kurkkaa ja kokeile, mikä on sinun suosikkisi. Herkullisia leivontahetkiä! :)

  1. Mokkapalojen klassikkoresepti ei petä! Suussasulava suklaapelti valmistuu helposti ja saa pirteän ilmeen nomparelleilla! Jos haluat käyttää aikaa koristeluun, tee kuorrute vatkaamalla; se ei jähmety niin nopeasti.
  2. Rakastatko salmiakkia? Silloin vadelma-salmiakkipalat (kuvassa) ovat ykkösvalinta sinulle! Vadelman mehevöittämä taikina ja suolainen salmiakkikuorrutus ovat upea yhdistelmä, namm...
  3. Pähkinä-banaanipaloihin on kätevä upottaa mustuneet banaanit. Supermehevä taikina saa makua valkosuklaasta ja rouskuvuutta hasselpähkinöistä ja koko komeus kuorrutetaan kunnolla maapähkinävoikuorrutteella. Suussasulavaa!