sikke20_preview.jpg

Tekeekö sinunkin mielesi herkutella raparperilla? Raparperisesonki on nyt kuumimmillaan ja hyvät reseptit tulevat tarpeeseen. Joten ole hyvä, tässä on kolme lukijoidemme takuuvarmaa ikisuosikkia raparperista!

  1. Tämä on se kauan kaipaamani täydellinen raparperipiirakka. toteaa lukijamme maku.fi:n ehdottomasta kesähitistä eli mehevästä raparperipiirakasta. Lukijamme ovat leiponeet tätä jo monena kesänä: Tuttu resepti vuosien takaa ja aina yhtä ihanaa piirasta! Tätä juhannuspöytään:) 
  2. Lemon curd on monelle tuttu suosikki, mutta kokeilisitko valmistaa vaihteeksi kirpsakkaa raparpericurdia? Tämän herkun voi myös pakastaa. Huisin hyvää lettujen kanssa :), suosittelee lukijamme makeaa tahnaa.
  3. Pyöräytä raparperit fariinisokerin kanssa keikauskakkuun (kuvassa). Mehevä, mutta raikas kakku on superhyvää vaniljajäätelön kera. Lukijamme kommentoivat ohjetta näin: Mielettömän hyvää! Tämän kesän hitti-raparperiresepti. ja Tää on ollut jo monta kesää mun suosikki. Kaikille kesävieraille valmistetaan :)

Mikä on sinun hittireseptisi raparperista? Kerro se muillekin!