58835_preview.jpg

Makeita herkkuja, tästä ne hiihtolomalaiset tykkäävät. Katso alta kolme lasten suosikkireseptiä ja anna lomalaisen leipoa lempparinsa. Nyt jauhot pöllyämään!

  1. Pehmeät mokkapalat ihanalla kuorrutuksella ovat aina lasten suosikkeja. Jos haaveissa on täydellinen ohje perusmokkapaloihin, lopeta etsintä, se on nimittäin tässä. Lukijammekin kommentoi ohjetta näin: "Ihan paras mokkapalaresepti! En tee enää mitään muuta kuin näitä."
  2. Kukapa voisi vastustaa värikkäitä M&M-karkkeja? Sekoita pirteät suklaarakeet cookietaikinaan ja saat hurmaavia, sirkushenkisiä keksejä (kuvassa). "On ollut suosikki jo pitkään :) itse pidän reseptistä paljon", vakuuttaa myös lukijamme!
  3. Rocky road on helpoista helpoin herkku, joka hurmaa myös muuntautumiskyvyllään. Upota suklaan sekaan vaahtokarkkeja, suolapähkinöitä ja rusinoita tai kokoa oma yhdistelmäsi esimerkiksi keksimuruista, muroista, karkeista, toffeepaloista tai kuivatusta hedelmistä.

 

 Psst! Tykkäsitkö tästä jutusta? Tilaa Maku-uutiskirje ja saat viikon parhaat vinkit ja herkut sähköpostiisi joka torstai!