img_4896.jpg

Tänä laskiaisena pullatrendinä on ollut selvästi "mitä isompaa, sen parempaa". Vai oletko sinäkin törmännyt Instassa hengästyttävän herkullisiin laskiaispullakakkuihin? Näyttävyyden lisäksi laskiaispullakakun puolella on sen helppous. Voit leipoa yhden jättipullan vuokaan, täyttää ja nostaa pöytään. 

Vielä ehdit leipoa huomiseksi laskiaistiistaiksi ihanan kakun! Jos et pääse pulkkamäkeen, yllätä sillä vaikka työkaverisi :)

  1. Suusta suuhun -bloggaajamme Alisan laskiaispullakakku on todella nätti ja klassisen pullan oloinen. Tähän kakkuun riittää 2 1/2 dl:n pullataikina, joka paistetaan pienessä irtopohjavuoassa. Täytteen voi valita mielensä mukaan, mutta varaa joukkoon Alisan tapaan mascarponea. Täyte saa siitä hyvän maun, mutta myös napakkuutta joka helpottaa leikkaamista. 
  2. Baking Instinct -blogin Eleanoran uskomaton laskiaispullakakku täytetään kakulle sopivaan tapaan överisti ja runsaasti. Täytteessä maistuvat sitruunarahka, salmiakkikastike ja vaahtokarkit. Tämä houkuttaa niitäkin, jotka ovat jo perinteisen laskiaispullansa syöneet! 
  3. Jättimäisten pullien ilmiöstä puhuvat myös Perinneruokailijat, joiden laskiaispullakakku täytetään hillolla ja kermavaahdolla. Leikkautumista ei tarvitse stressata, kun kakun lohkoo jo ennen täyttämistä. 

Katso vielä ennen leipomista niksit herkulliseen pullaan