img_4098_0.jpg

Kuuluuko kasvisosekeitto suosikkeihisi vai herättääkö se ristiriitaisia tunteita? Voita sosesoppapelkosi näillä bloggajiemme ihanilla keitoilla! 

  1. Pinkki punajuurikeitto on täydellinen pakkaspäivän piristysruoka. Fanni ja Kaneli -blogin Tiinan täyteläisen kasvissosekeiton salaisuus ovat uunissa makeaksi paahtuneet punajuuret sekä nokare ranskankermaa. Surauta sinäkin tämä superkaunis keitto!
  2. Keittiössä, kotona ja puutarhassa -blogin Minna piilottaa sileään porkkanakeittoon myös ruokaisuutta tuovia linssejä. Paahdetut ja maustetut kikherneet ovat kivan rapsakka pari kauniin väriselle sosekeitolle. Linsseillä ja kikherneillä kyllästetty keitto vie isommankin nälän, mutta lisää pureskeltavaa kaipaava leipaisee sopan vierelle vielä ihanan rapsakan pataleivän.
  3. "Paahdetut kukkakaalit, timjami ja cheddar ovat kerrassaan loistava yhdistelmä", toteaa Tyrniä ja tyrskyjä -blogin Sari. Supersimppeli kukkakaali-juustokeitto (kuvassa) syntyy, kun paahdetut kukkakaalit, paistetut sipulit ja kanaliemi surautetaan samettiseksi sopaksi ja lopuksi lisätään vielä cheddarjuustoraastetta ja kermaa. 

 

Psst. Katso lisää keittovinkkejä Toimituksen blogista:

3 x kasvissosekeitto

3 x terveellinen keitto

3 x arjen keittosuosikki