kukkaali resepti.jpg

Trendikäs kukkakaali valloittaa nyt makulaisten keittiöt! Nämä kolme kukkakaalireseptiä vilisevät nimittäin ahkerasti suosituimpien reseptien joukossa. Nappaa sinäkin tästä ohjeet ja testaa, mihin kaikkeen kukkakaali taipuu.

  1. Jos rakastat paksua sosekeittoa, ihastut tähän! Samettinen kukkakaali-linssisosekeitto on ihanan pehmeää ja paksua lusikoitavaa. Punaiset linssit tekevät keitosta tavallista sosekeittoa ruokaisamman ja kookosmaito tuo soppaan täyteläisyyttä.
  2. Kokonaisena paahdettu on superhelppo. Fanni ja Kaneli -blogin Tiinan kokonaisena paahdettu kukkakaali on kivan lempeää haarukoitavaa. Simppeli on myös raaka-ainelista: kukkakaalia, öljyä, laakerinlehti, suolaa ja pippuria. Tarjoile paahdetun kaalin kaverina Tiinan tyyliin sinihomejuustoa tai valmista vierelle joku kiva kastike.
  3. Kanansiivet kasviksista, mitä ihmettä? Lunni leipoo -blogin Annamaria kehitteli kukkakaalista tuliset siipiherkut, jotka saivat hyväksynnän myös kovan luokan siipienrakastajalta. Leivitetyt kukkakaalipalaset paistetaan uunissa ja valellaan tulisella soosilla. Täydellinen leffaillan eväs!

 

Psst! Kukkisfani, klikkaa itsesi myös tänne:

5 x kukkakaaliresepti