välipalat.jpg

Lasten leirit ja vapaapäivät, mitä ihmettä taas keksisi evääksi? Katso alta kolme vaihtoehtoa pikkunälkään. Nämä kaikki voit tehdä jo edellisenä päivänä valmiiksi, eikä kiireen keskellä tarvitse kuin muista napata eväsrasia mukaan!

Olisiko tänään vuorossa...

  1. ...keksejä välipalaksi? Neljän raaka-aineen banaanikeksit syntyvät ilman lisättyä sokeria, eli ne sopivat vaikka välipalaksi. Helppo keksitaikina pyöräytetään blenderissä ja saa makeutta banaanista ja taatelista. 
  2. ...juotava vitamiinipommi? Kookossmoothieen piiloutuu salakavalasti kokonainen porkkana, kauralesettä, persikkaa ja mangoa. Kokeile myös tuoretta kurkkua tai lehtisalaattia. Kaada juoma termokseen, niin se pysyy menossa mukana sopivan viileänä.
  3. ...pirteät toastit? Nämä täytetyt leivät vain mehevöityvät jääkaapissa. Kivan oranssi porkkana-seesamitahna sekä vihreä avokado-suolapähkinätahna ilahduttavat pirteillä väreillä ja raikkailla mauilla. Kääräise herkut voipaperiin ja eväsrasiaan.

 

Psst! Tykkäsitkö tästä jutusta? Tilaa Maku-uutiskirje ja saat ihanimmat ihanimmat ruokaohjeet ja vinkit sähköpostiisi joka torstai!