IMG_0023_preview.jpg

Maukkaat broilerin koipireidet kuuluvat monien suosikkiruokiin. Koipireisien liha on mehevää ja hintakin on kohdillaan! Monipuoliset kanankoivet voi valmistaa niin uunissa, esikeitettynä grillissä kuin hauduttaa padassa. Kokosimme tähän kolme superhyvää ja erilaista reseptiä broilerin koipireidestä, minkä näistä valitset?

  1. Kiinalaisen ruoan ystävä rakastuu näihin valkosipulilla, chilillä ja inkiväärillä maustettuihin kananpojankoipiin. Työnnä mausteseosta broilerin nahkan alle ja valele herkkukoipia paiston aikana, niin saat takuumehevät ja mausteiset koivet!
  2. Jo suosikkejasi ovat pataruoat, kokeile tuhtia ja värikästä broileri-chorizopataa (kuvassa). Maukas pata valmistuu kätevästi yhdessä vuoassa ja lämmittää ihanasti kylmällä säällä. Broilerinkoivet saavat tässä padassa seurakseen chorizoa, kikherneitä ja papuja. Nälkä lähtee siis varmasti!
  3. Kanasalaatin ystävä ilahtuu suussasulavasta nyhtökanasalaatista. Astetta paremmassa kanasalaatissa broilerin koivet kypsennetään ja nyhdetään herkullisiksi suikaleiksi. Täysjyväpasta tuo salaattiin ruokaisuutta ja ihana paistoliemestä valmistettu kastike kruunaa herkun.