img_3157.jpg

Iskikö flunssa? Ei hätää, iso kulhollinen kuumaa kanakeittoa auttaa. Valitse lempparisi kolmesta Maku-bloggaajan broilerikeitosta ja kokeile keittää kattilallinen vaikka heti!

  1. 52 weeks of deliciousness -blogin Annen thaihenkinen kanakeitto on piristävän värikäs ja mausteinen soppa, joka saa ruokaisuutta broilerin jauhelihasta ja täysjyvänuudeleista. Kookosmaito, chili ja tom yam -tahna antavat ruoalle makua, tuore ananas ja korianteri raikkautta. Kokeile tätä, jos nenä on tukossa! 
  2. Tyrniä ja tyrskyjä -blogin Sarin kylmän päivän kanakeitto maustetaan sweet chili -kastikkeella sekä valkosipulituorejuustolla. Sari keittää perheelleen kymmenen litran kattilan runsailla kasviksilla (kuvassa) höystettyä kanakeittoa, mutta siitä ei riitä kuin yhdelle aterialle! Sopan on siis pakko olla superhyvää. 
  3. Jos kaipaat kanakeittoosi uutta ulottuvuutta, testaa Suusta suuhun -blogin Alisan ranskalaistyylistä villiriisi-kanakeittoa. Tämä astetta fiinimpi brilerisoppa saa pähkinäistä makua villiriisistä ja juhlavuutta valkoviinistä sekä kermasta. Villiriisikeitto on täydellistä talvipäivän hemmotteluun! 

 

Jotain muuta keittoa? Katso lisää soppajuttuja Toimituksen blogista!

3 x arjen pelastava keitto

3 x terveellinen keitto

3 x chilillä terästetty keitto