cobbin-salaatti.jpg

Mieto kana tykkää kermaisesta avokadosta! Sesonkihedelmä sopii loistavasti broilerin pariksi niin salaattiin kuin lämpimään kanakulhoon. Nappaa ohjeet talteen alta ja kokeile jo tänään.

  1. 52 weeks of deliciousness -blogin Annen kotona valmistetaan basilikakanaa kerran viikossa. Annen arjen pelastuskulho koostuu maustetusta kanasta, riisistä, avokadosta ja tuoreesta ananaksesta tai mangosta. Yksinkertainen annos on raikas ja helposti muunneltava.
  2. Ihanan yltäkylläinen ikiklassikko Cobbin salaatti (kuvassa) saa ylleen  grillattua kanaa, pekonia, kananmunaa, tomaattia, avokadoa sekä sinihomejuustoa. Jos tunnuslauseesi on "more is more" niin tämä  salaatti on sinua varten. Jos taas kaipaat salaattiisi meksikolaisia makuja, testaa Onko nälkä? -blogin Joonaksen tulista meksikolaista salaattia habanerokastikkeella. Mausteseoksella viimeistellyt kanapalat kaveeraavat maissin, avokadon ja habaneroöljyn kanssa.
  3. Viikonloppuna maistuu kokonainen kana. Testaa eksoottista appelsiinilla, neilikoilla sekä chilillä maustettua uunibroileria, jonka kanssa tarjotaan ihanaa avokadosta, sinihomejuustosta, tuoreesta ananaksesta ja majoneesista sekoitettua kastiketta. Tämä lämmittää loskasäässä!

 

Mitä muuta broilerista? Katso lisää juttuja Toimituksen blogista!

3 x broileri + kookos

3 x kanaherkku uunissa

Tätä ruokaa haluat viikonloppuna!