juustokakku valmistujaisiin.jpg

Juustokakku on mainio valinta kevään juhliin, sillä kakun voi tehdä valmiiksi jo pari päivää ennen juhlia. Näin vältyt edellisen päivän paniikilta ja viime hetken kermapursotuksilta. Monet juustokakut vain paranevat tekeytyessään jääkaapissa. Nappaa nyt siis talteen kolme makeaa juustokakkua ja hurmaa kaikki vieraat näillä ihanilla herkuilla!

  1. Rakastu sinäkin raparperi-juustokakkuun. Lukijamme Kristin kehittelemän hurmaavan kesäisen juustokakun sitkeänmurea keksipohja, kaksi täytekerrosta ja herkän valkoinen smetanapinta ovat kerrassaan kielenvievä yhdistelmä. Kakku on kaikessa valkeudessaan superkaunis, eikä kaipaa ylleen koristeröykkiötä.
  2. Tyrniä ja tyrskyjä -blogin Sarin mansikkajuustokakku virittää ajatukset kesään. Hyydytettävä mansikkakakku saa täyteläisyyttä mascarponesta ja kuohukermasta, mutta maitorahka ja mansikat pitävät huolen, ettei kokonaisuus ole liian raskas. Maistele sokerin määrä oman makusi mukaan, niin saat mieleisesi herkun!
  3. Suklaasuun lemppari on tietenkin Lunni leipoo -blogin Annamarian suosituin resepti eli supertäyteläinen Nutella-juustokakku. Makeaakin makeampi paistettava juustokakku saa näyttävät raidat Nutella-tahnasta ja on parasta vasta seuraavana päiväänä tarjoiltuna. Toimituksemme Emilia vinkkaa, että tämä kakku on myös täydellinen valmistujaislahja (testattu on!).

 

​Psst! Kurkkaa myös Toimituksen vinkit leivonnaisten pakastamiseen ja Tyrniä ja tyrskyjä -blogin Sarin 6 juustokakkua kevään juhliin.