pääsiäiskakku pääsiäisen juustokakku.jpg

Pääsiäinen on jo nurkan takana, joten herkkujen suunnitteluun saa jo ryhtyä!

Ainakin toimituksen mielestä ihanin tapa on valita pääsiäiskakku ja leipoa pari makeaa koe-erää. Kokosimme sinulle kolme herkuinta kakkuehdokasta, joissa maistuvat rahka ja auringonkeltaiset hedelmät, kuten mango, aprikoosi ja persikka. Mikä näistä pääsiäisen juustokakuista menee ensimmäiseksi testiin?

  1. Tuttu ja turvallinen rahkatorttu. Keväinen uunissa paistettu juustokakku koristellaan kauniiksi oranssilla aprikoosirivistöllä. Murotaikinapohja ja helposti sekoittamalla valmistuva rahkatäyte onnistuvat käden käänteessä. "Tosi helppo tehdä ja aivan mahtavan makuista. Aijon kokeilla samaa ohjetta persikoilla.", vinkkaa myös lukijamme.
  2. Makeaa mangoa tuhdilla suklaapohjalla. Viime pääsiäisen lempparikakku on edelleen yhtä ihana. Ranskankermasta, tuorejuustosta ja rahkasta sekoitettu täyte on huima pari ahkatäyte ja vauhdikkaat mangoraidat raikastavat mutakakkua muistuttavan suklaapohjan. Yksi pala tätä uunissa paistettua kevätkakkua ei riitä mihinkään, tätä on pakko saada lisää... ja lisää!
  3. Vihreällä viimeistelty persikkaherkku. Raikas hyydykekakku muuttuu katseet kääntäväksi herkuksi, kun sekoittelet sille hempeän vihreän kuorrutteen matcha-teejauheesta. Rapsakan keksipohjan päällä lepää pehmeä persikkamousse.

 

Psst... Lisää pääsiäisen leivonnaisia löydät Pääsiäisleivonnaiset-teemasivulta ja Pääsiäinen-sivulta löytyvät kaikki muut pääsiäisen syötävät. Klik klik siis sinne!