mokkapalakuusi.jpg

Mitä leipoa joulumyyjäisiin? Jouluun on matkaa enää kuukausi, ja monet pikkujoulut ja myyjäistapahtumat odottavat itse leivottuja herkkuja. Hauskasti koristellut leivonnaiset, itse valmistetut tuotelaput ja pakkaukset ovat varmoja myyntivaltteja. Myytäväksi kannattaa leipoa kerralla iso määrä hyvin säilyviä tuotteita, jotka eivät ole liian kalliita valmistaa. Myyjäistuotteet kannattaa myös leipoa vasta edellisenä päivänä, jotta ne säilyvät hyvinä.

Kokosimme sinulle valmiiksi kolme myyjäisten hittiherkkua. Maku-toimitus toivottaa leivonnan riemua!

  1. Hassut mokkapalaporot ja mokkapalakuuset (kuvassa) ovat veikeitä ja helppoja toteuttaa! Reseptin vatkattava kuorrute ei jähmety liian nopeasti ja jättää näin enemmän aikaa koristelulle. Uudella tavalla koristellut mokkapalat hurmaavat myyjäisissä takuuvarmasti. 
  2. Suloiset tonttupiparit tonttupiparit syntyvät väärin päin käännetystä sydänpiparista. Veikeiden tonttujen lakki syntyy punaisella sokerikuorrutteella ja kasvot piirretään valkoisella kuorrutteella.
  3. Taatelikakku toimii aina! Kahvikaisan taatelikakku on vuodesta toiseen maku.fi:n suosituimpia reseptejä ja ohje on mitoitettu valmiiksi kahdelle kakulle. Kääri mehevä kakku sellofaaniin ja somista rusetilla.