jätskikakut.jpg

Vappuna on lupa hullutella! Toteuta siis övereimmät kakkuhaaveesi ja kanna brunssipöytään jäätelökakku, johon olet koonnut kaikki lempiasiasi. Jätskikakun valmistus on superhelppoa, vaikeinta on vain odottaa, että kakku jähmettyy pakkasessa.  Klikkaa alta kolmeen ihanan hulvattomaan jätskikakkun ja valmista lempparisi!

  1. Tämän helpommaksi ei kinuskikakun tekeminen mene! Painted by Cakes -blogin Emman makeansuolainen kinuskipopcorn-jäätelökakku kokoaa nimittäin yhteen kaikkea hyvää. Kinuskin, jätskin ja poppareiden makeansuolainen yhdistelmä on kerrassaan vastustamaton (ja gluteeniton ja munaton!). 
  2. Olivatko Nesquik-murot sinunkin lapsuuden lemppareitasi? Lunni leipoo -blogin Annamarian suklaisessa Nesquik-jäätelökakussa noita rapsahtavia palleroita löytyy sekä kakun päältä että pohjasta. Mascarpone ja tumma suklaa takaavat täyteläisen lopputuloksen, mmm...
  3. More is more, julistaa Baking Instinct -blogin Eleanoran Nutella-jäätelökakku. Keksipohjalle kasataan jätskiä, Nutellaa ja vielä sulaa suklaata. Asettele jäätyneen kakun päälle rento kasa marjoja, hedelmiä ja koristeita ja ihanuus on valmis pöytään. Ja kuten Eleanora muistuttaa, ei sulavan ihanuuden äärellä sovi jahkailla liian pitkään. Siispä lusikat esiin!

 

Psst! Tykkäsitkö tästä jutusta? Tilaa Maku-uutiskirje ja saat ihanimmat ruokaohjeet ja vinkit sähköpostiisi joka torstai!