kahden_raaka-aineen_suklaakakku.jpg

Mietinnässä isänpäivän yllätys? Tahmean tuhti ja sisältä valuva mutakakku ilahduttaa ja vie makeannälän takuuvarmasti! Katso alta kolme helppoa mutisvaihtoehtoa ja yllätä isä. Näistä kakuista mikään ei vie sunnuntaiaamuna liikaa aikaa!

  1. Jos tahdot leipoa kakun, joka on oikeasti superhelppo, kokeile Ilarin ranskalaista suklaatorttua. Kakkuainekset sekoitetaan, paistetaan vuoassa mehevän löysäksi ja tarjotaan vaniljajätskin kanssa. Kakku on valmis 25 minuutissa! Ilarin kakun leiponeet kommentoivat ohjetta näin: Olen tehnyt jo monta kertaa... Hyvää kirpeän vadelmakastikkeen kera. Nam. :D ja Huippuhelppo suklainen herkku. Tänään meni toinen piirakka vaniljajätskin ja vadelmien kera.
  2. Mehevän suklainen mutakakku on maku.fi:n ikiklassikko! Uskalla jättää kakku kunnolla meheväksi ja kokeile tarjota vaihteeksi sen kaverina ranskankermaa. Makulaiset ihastelevat tätä mutakakkua näin: Ihanan helppo ohje, josta syntyy maailman paras mutakakku :) ja Syntisen ihanaa ;)
  3. Uskomatonta, suklaakakun saa tehtyä vain suklaasta ja munista! Katso video ja kokeile sinäkin. Kahden raaka-aineen suklaakakkua (kuvassa) kommentoitiin Facebookissa näin: Tämän teen kyllä huomenna, kuullostaa helpolta tehdä ja varmaan hyvää. ja Suklaakakku sopii aivan mihin tilanteeseen vaan. Ihan arkipäivän piristykseksikin.. Eli suklaakakkua on lupa kokeilla myös ennen sunnuntaita, ainahan voi leipoa koeversion!