hyytävät halloween herkut.jpg

Hurja halloween on jo melkein täällä! Ota juhlasta ilo irti ja valmista nämä vuoden hyytävimmät herkut. Valitse suosikkisi kolmesta karmeasta ideasta ja maista (jos uskallat).

  1. Makeaa verta. Painted by Cakes -blogin Emman syötävä tekoveri sopii koristamaan niin elegantilla tavalla karmivia kuppikakkuja kuin pitsillä ja verisoluilla koristeltua kakkua. Tekoveren ehtii sekoittaa myös hätäisempi halloween-leipuri, sillä kirkkaan punainen siirappiverikoristelu syntyy vain muutamassa minuutissa.
  2. Nyt syödään lasia. Halloweenin kakut ja leivokset voi koristella myös Emman pelottavan terävillä lasinsirpaleilla. Nämä lasinpalaset syntyvät yksinkertaisesti sokerista ja vedestä. Roiski ympärille kirsikkasiirappia tai vaikka syötävää tekoverta niin saat koristelusta vielä hyytävämmän.
  3. K-18 keksit. Nämä Perinneruokaa prkl -blogin sormikeksit ovat niin aidon näköisiä, että niistä voisi nähdä pahoja unia. Karmivat sormet pyöritellään murotaikinasta, koristellaan verisiksi punajuurisiirapilla ja viimeistellään mantelikynnellä. Vaikka kukaan ei rohkenisi maistaa näitä, ovat ne halloween-juhlien takuuvarma keskustelunherättäjä.

 

Psst! Kurkkaa myös nämä halloween-herkut:

3 x halloweenin kuppikakku

3 x suolainen halloween-tarjottava

3 x tyylikäs halloween

3 x halloween-kakku

3 x ihana kurpitsakeitto lyhdyn jämistä