pikkujoululeivonta 3_preview.jpg

Aiotko valmistaa myyjäisiin karkkeja? Klikkasit itsesi juuri oikeaan osoitteeseen, sillä alta löytyy kolme superhelppoa karkkivaihtoehtoa, joiden tekemiseen sinulta ei kulu edes paljoa aikaa!

  1. Amerikkalainen Rocky Road (kuvassa) hurmaa suklaisella ja runsaalla olemuksellaan. Upota suklaaherkkuun makeaa, värikästä, rapeaa ja suolaista, niin myyjäisten koukuttavin kombo on valmis. Psst! Näin joulun alla kannattaa kokeilla lisätä herkkuun piparinmuruja ja rusinoita.
  2. Lapsuuden rakkaat herkut eli riisimurokarkit ihastuttavat nyt valkosuklaisena versiona. Rapisevan hyvät pikkuherkut näyttävät tosi nätille niin rentoina kekoina kuin pikkuvuokiin lusikoituna. Eikä kaupasta tarvitse muistaa napata mukaan kuin valkosuklaalevyjä ja paketti riisimuroja! 
  3. Jos haluat tehdä toffeeta, muttet keittää karkkia tuntikausia, kokeile 52 weeks of deliciousness -blogin Annen superhelppoa suklaatoffeeta. Nopsan ja helpon toffeen salaisuus piilee kondensoidussa maidossa. Kokeile lisätä toffeepaloihin vaikkapa kuivattuja karpaloita, kookoslastuja tai kaakaonibsejä tuomaan pientä rousketta.