helppo jätski.jpg

Tekeekö mieli itse tehtyä jäätelöä, mutta keittiönkaapissa ei lymyile jätskikonetta? Se ei haittaa yhtään, sillä nämä kolme superhelppoa jätskiä valmistuvat ilman jädekonetta tai jäätyvän jäätelömassan välisekoitteluja. Sen kun pyöräytät massan sekaisin ja pakastat. Jäden jähmettymisen odottelu on vaikein tehtävä näissä jätskeissä!

  1. Maistuisiko jätskipuikko? Painted by Cakes -blogin Emman mansikkajuustokakun makuiset jätskipuikot syntyvät superhelposti: surauta neljä raaka-ainetta sekaisin sauvasekoittimella, lusikoi jätskimuotteihin ja pakasta. Juustokakun makua pikamuodossa!
  2. Tykkäätkö enemmän tötteröstä? Pakastettu banaani toimii loistavana jätskipohjana. Kun lisäät banaanijäden joukkoon Nutellaa, lusikoit suklaisen jätskin vohveleihin ja ripottelet päälle karkkirakeita, muuttuu banaanijätski superherkuksi.
  3. Vai sittenkin koko vuoka täynnä jädeä? Fanni ja Kaneli -blogin Tiinan frozen yoghurt -vuokaa varten sekoitetaan mustikoita, jäätelöä ja paksua kreikkalaista jogurttia. Kaada leipävuokaan, jäädytä ja kumoa koko komeus tarjolle. Tämän helpommaksi ei mene

 

Psst! Tykkäsitkö tästä jutusta? Tilaa Maku-uutiskirje ja saat tämäntyylisiä ruokavinkkejä sähköpostiisi joka torstai!