helppo halloween tarjottava.jpg

Hui, miten helppoja kauhuherkkuja! Bloggaajiemme makeat palat sujahtavat keppostelijoiden karkkipusseihin ja maistuvat hurjan hyviltä vaikkapa halloween-boolin seurana. Nappaa alta talteen kolme helppoa syötävää, joihin tarvitset vain kaksi tai kolme raaka-ainetta. Nämä pikkunamit taiot vielä täksi illaksi!

  1. Rapeita ja makeita luita. Munia ja sokeria, näihin luumarenkeihin ei muuta tarvita. Painted by Cakes -blogin Emman makeammat luut pursotetaan pyöreällä tyllalla tai vaikka pakastepussin reunalla. Söpöt luut maistuvat sellaisenaankin, mutta miten hienoja nämä olisivatkaan vaikka halloween-kakun päällä.
  2. Muumiopallerot. Lunni leipoo -blogin Annamarian superhelpot muumiotryffelit pyöritellään Domino-kekseistä ja tuorejuustosta ja dipataan lopuksi valkosuklaaseen. Pikku pallerot muuntuvat muumioiksi, kun niille valutetaan vielä suklaiset käärinliinat.
  3. Lasten kanssa keittiössä. Kun suolatikut ja vaahtokarkit saavat pinnalleen valkosuklaapeitteen, ne ovatkin valkeita halloween-luita! Keittiössä, kotona ja puutarhassa -blogin Minnan kehittelemät makeansuolaiset luut onnistuvat myös lasten käsissä, kurkkaa vaikka blogista.

 

Psst! Täältä löydät lisää halloween-syötäviä:

3 x suolainen halloween-tarjottava

3 x halloween-kakku

3 x hyytävä halloween

3 x tyylikäs halloween

3 x halloweenin kuppikakku

3 x ihana kurpitsakeitto lyhdyn jämistä

3 x lasten riemukas halloween

Lastenjuhlien hauska halloween: vinkit ja 3 helppoa reseptiä