halloween-kakku.jpg

Halloween on juuri oikea päivä hullutella kakuilla ja koristella luomukset mielikuvituksekkaan hurjiksi. Maistuisiko pala vihreän homeista kakkua, hämähäkinseitillä koristeltua red velvet -unelmaa vai hyytävää pakastettua halloween-juustokakkua? Nappaa reseptit talteen alta halloween-kekkereitä varten!

  1. Upea red velvet. Hurja halloween-kakku kruunaa parhaat naamiaisjuhlat. Mikäpä sopisi paremmin kauhujuhliin kuin punainen, seittien peittämä kerroskakku? Villin punaiset kakkupohjat täytetään ja kuorrutetaan jenkkityyliin paksulla vanilja-voikreemillä. Näyttävän seittikoristelun teet helposti vihreästä karkkihattarasta, lakunyöreistä ja hämähäkkikarkeista.
  2. Vihreä yllätys. Tämä homehtunut suklaakakku hämmästyttää kaikki. Homeiselta näyttävän suklaakakun vihreä väri ja tahmea rakenne ovat nimittäin peräisin avokadosta. Käytä tarpeeksi isoa avokadoa tai soseuta kakkuun kaksi pienempää, jotta saat kakkuuun hurjan värin ja viimeistele luomus taiteilemalla pintaan hämähäkinseittejä valkosuklaasta.
  3. Ässä hihassa, eikun pakkasessa. Fanni ja Kaneli -blogin Tiinan ilman uunia tai liivatetta syntyvä halloween-juustokakku hyydytetään pakastimessa, ja sieltä sen voi näppärästi nostaa lokakuun lopun juhlapöytään. Suklainen hämähäkinverkko viimeistelee hyytävän hyvän halloween-kakun.

 

Psst! Kurkkaa myös nämä halloween-jutut:

3 x suolainen halloween-tarjottava

3 x hyytävä halloween

3 x tyylikäs halloween

3 x halloweenin kuppikakku

3 x ihana kurpitsakeitto lyhdyn jämistä

3 x lasten riemukas halloween

Lastenjuhlien hauska halloween: vinkit ja 3 helppoa reseptiä