donitsit.jpg

Oletko jo kokeillut tehdä donitseja? Nämä suloiset ja makeat rinkulat ovat nousseet munkkien rinnalle trendikkääksi vappusuosikiksi. Valitse siis omasi näistä kolmesta eri vappudonitsista: tarjolla on niin uppopaistettua, uunissa kypsennettyä kuin raakaakin herkkua!

  1. Jos olet perinteisten donitsien ystävä, valitse simalasisi seuraksi tämä uppopaistettu ja kinuskikuorrutettu donitsi. Puraistessa sopivasti rapsahtava pinta ja tahmea kuorrute takaavat makean vapputunnelman. Jos et halua kuorruttaa donitseja, voit myös pyöritellä ne sokerissa.
  2. Löytyykö kaapistasi donitsipelti? Viime aikojen hitiksi nousseet uunidonitsit valmistuvat kätevästi ilman uppopaistamisen käryjä. Painted by Cakes -blogin Emman supersuloiset donitsit kuorrutetaan pastelliseksi värjätyllä valkosuklaalla ja komeus kruunataan nomparelleilla. Pastellien rakastajan suosikkidonitsit!
  3. Haluaisitko kokeilla jotain aivan uutta? Silloin sinun vappudonitsisi ovat ehdottomasti Terveen hyvää -blogin Pipsan minikokoiset suklaa-raakadonitsitEn usko minimalismiin, vaan olen ylpeä maksimalisti, toteaa Pipsa ja pyörittelee pähkinäiset raakadonitsit ensin kaneli-kookossokerissa ja kuorruttaa ne vielä raakasuklaaraidoilla. Yltäkylläinen herkku maistuu myös monille erityisruokavaliota noudattaville.