broilerin jauhelihasta.jpg

Broilerin jauheliha on kevyt ja mieto vaihtoehto naudalle. Vaalea liha kaipaa kaverikseen mausteita, joten testaa vaikkapa chiliä, valkosipulia, inkivääriä tai sitruunaa. Jos mietit, mitä tehdä broilerin jauhelihasta kokkaa vaihteeksi vaikkapa kaalilaatikkoa tai makaronilaatikkoa broilerista tai nappaa alta kolme ihanaa broiskureseptiä arkeesi.

  1. Meheväksi täytetty. Broilerimureke saa makua ja täyteläisyyttä syksyisestä päärynä-sinihomejuustotäytteestä. Valmista kanamurekkeen kaveriksi myös uuniporkkanoita näppärästi samalla pellillä.
  2. Terveellisempi hamppari. Porkkanasta ja broilerin jauhelihasta muotoillut kunnon hampurilaispihvit paistuvat lettupannulla rapeiksi ja sujahtavat kätevästi ruisleivän väliin. Testaa ja ihastu kuten lukijamme: "Mulle aivan uusi resepti, joka osottautu tosi maukkaaksi. Teen ehdottomasti uudelleen!"
  3. Kaikki on parempaa fetalla. Fanni ja Kaneli -blogin Tiina maustaa broileripyörykät kreikkalaiseen tyyliin yrteillä ja tarjoilee ne ison fetajuustokasan kanssa. Satsi lihapullia broilerin jauhelihasta paistuu kätevästi uunipellillä, ilman rasvalisäystä ja käryjä.

 

Psst! Kurkkaa myös blogin muut broiskujutut:

3 x siivet

3 x koipireisi

3 x kanaherkku uunissa