linssikeitto.jpg

Arki ja soppakattilat ovat täällä taas! Kuka muu on tästä innoissaan? Nappaa nyt tästä kotoisat ja suositut keitto-ohjeet lämmittämään pakkaspäiviä.

  1. Täyteläinen linssikeitto (kuvassa) on ihan nappivalinta arkeen, koska se on edullinen ja terveellinen kasviskeitto, joka maistuu kaikille. Jos pidät enemmän sosekeitosta, surauta soppa tasaiseksi. "Loistava keitto, jota on tehty jo useampaan otteeseen :)", kommentoi keittoa myös lukijamme.
  2. Perinteinen lohikeitto on maistuva ja helppo. Perunat, porkkanat, sipulit ja lohipalaset saavat kaverikseen ruokakermaa ja tuoretta tilliä. Lukijamme LMH kehuu reseptiä näin: "Ihana resepti, ylsi reseptikirjaan."
  3. Kauniin keltainen kanakeitto piristää niin flunssassa kuin pakkasulkoilun jälkeen. Ihanin keitto syntyy, kun sopassa on reilusti kasviksia ja sekaan sulatetaan ruohosipulituorejuustoa. Lukijamme antaa keittoon myös sovellusvinkin "Kiitos,todella hyvä resepti!! Olen tehnyt tällä reseptillä myös keittoa,johon laitoin tuorejuuston sijaan kolmenjuuston ruokakermaa, sekin oli hyvää!"