KATSOMASI RESEPTIT

Uusi Maku ja halloweenin hauskimmat herkut

028MK0617_JPG.jpg

001MK0617_JPG.jpg

008MK0617_JPG.jpg

Keskiviikkona 4.10. ilmestyy uusi ihana Maku-lehti! 

Halloween-numerostamme löydät 43 kauden parasta reseptiä: kurpitsapizza, bataattipyörykät, kurpitsaquesadillat, nakki-kasviscurry (kannessa), lohi-pekonirullat, parsakaali-pistaasikeitto, siskonmmakapihvit, papuhummus, hämähäkkihodarit, mokkapalakakku ja monta muuta. Lisäksi esittelemme kiinnostavimmat syysuutuudet ja keittokirjat sekä ajankohtaiset leivontavinkit ja kokkausideat.

  • Halloweenin hurjimmat herkut
  • Maailman makkararuoat
  • Leipätyö-sarjassa vierailemme Sirkkaamossa Ollikkalan tilalla
  • Ota haltuun pavut ja linssit
  • Kauden raaka-aine: kurpitsa
  • 2 viikon arkiruoat kokataan ilman gluteenia
  • Vertailussa mehulingot
  • Makumatka Malagaan
  • Mokkapalojen uudet muodot
  • Lukijan ohje: Mian suppilovahverogalette

Paperinen lehti on nyt saatavissa Lehtipisteissä. Tiesitkö, että pääset kätevästi lukemaan uusimman Maku-lehden myös digitaalisena versiona osoitteesta:

https://luettavaa.a-lehdet.fi/lue/maku

Maksuttomista lisäpalveluistamme suosittelemme erityisesti seuraavia: Maku.fi-verkkosivuiltamme kannattaa bongata 5 herkullista ruokablogia ja yli 8 600 reseptiä.

 

Seuraavat Maku-lehdet: 

  • 8.11.2017 Suomi 100 -juhlanumero
  • 13.12.2017 Ihana joulu

Mitkä jutut ja reseptit jäävät eniten mieleen?Mielellämme kuulemme makulaisten toiveita :)

Psst! Oletko jo tilannut sähköpostiisi Maku-uutiskirjeen? Jos et, se kannattaa tehdä nyt! Uutiskirjeen tilaus onnistuu tästä linkistä.

Uusi Maku ja syksyn parhaat sieniherkut

001MK0517_JPG.jpg

004MK0517_JPG.jpg

Keskiviikkona 30.8. ilmestyy uusi inspiroiva Maku-lehti! 

Sadonkorjuu-ekstranumerostamme löydät 52 kauden parasta reseptiä: kukkakaalipihvit, mustatorvisieniohukaiset, porkkana-naattipestosalaatti, mustavahakaskeitto, kanaranskalaiset (kannessa), omena-tiikerikakku ja puolukka-chiahillo sekä monta muuta. Lisäksi esittelemme kiinnostavimmat syysuutuudet ja keittokirjat sekä ajankohtaiset leivontavinkit ja kokkausideat.

  • Parhaat sieniherkut ja pieni sieniopas
  • Syödään kanaa
  • Leipätyö-sarjassa vierailemme Mäntymäen luomutilan kanalassa
  • Uudet hillotuulet
  • Kauden raaka-aine: kukkakaali
  • 2 viikon arkiruoat kokataan ilman maitoa
  • Vertailussa kuivurit
  • Makumatka Berliiniin
  • Ihanimmat omenaleivonnaiset

Paperinen lehti on nyt saatavissa Lehtipisteissä. Tiesitkö, että pääset kätevästi lukemaan uusimman Maku-lehden myös digitaalisena versiona osoitteesta:

https://luettavaa.a-lehdet.fi/lue/maku

Maksuttomista lisäpalveluistamme suosittelemme erityisesti seuraavia: Maku.fi-verkkosivuiltamme kannattaa bongata 5 herkullista ruokablogia ja yli 8 500 reseptiä.

 

Seuraavat Maku-lehdet: 

  • 4.10.2017 Halloween
  • 8.11.2017 Suomi 100 -juhlanumero
  • 13.12.2017 Ihana joulu

Mitkä jutut ja reseptit jäävät eniten mieleen?Mielellämme kuulemme makulaisten toiveita :)

Psst! Oletko jo tilannut sähköpostiisi Maku-uutiskirjeen? Jos et, se kannattaa tehdä nyt! Uutiskirjeen tilaus onnistuu tästä linkistä.

Uusi Maku ja lomailijan parhaat kesäreseptit

001MK0417_JPG.jpg

004MK0417_JPG.jpg

Keskiviikkona 14.6. ilmestyy uusi upea Maku-lehti! 

Kesäekstrastamme löydät 56 kauden parasta reseptiä: suklaapizza, flank steak -hampurilainen, vadelmatortut, banaaniletut, nektariini-vadelmasalaatti, nokkospizza grillissä, grillatut melonit, grillatut porkkanat, helppo mansikkakakku, lehtipihvi ja viinirypälesalaatti sekä monta muuta. Lisäksi esittelemme kiinnostavimmat kesäuutuudet ja keittokirjat sekä ajankohtaiset leivontavinkit ja kokkausideat.

  • Yöttömän yön kalapöytä
  • Marjasuiden lempparileivonnaiset
  • Leipätyö-sarjassa vierailemme luomumansikkatilalla Oravisalon saaressa
  • 5 x ihana ohje varhaisperunoista
  • Lettukestit joka makuun
  • Kauden raaka-aine: nektariini ja persikka
  • 2 viikon arkiruoat kokataan grillissä
  • Haastattelussa Strömsö-ohjelmasta tuttu tv-kokki Paul Svensson ja kesän grillausvinkit

    Vertailussa kannettavat grillitTestissä grillimakkarat

Paperinen lehti on nyt saatavissa Lehtipisteissä. Tiesitkö, että pääset kätevästi lukemaan uusimman Maku-lehden myös digitaalisena versiona osoitteesta:

https://luettavaa.a-lehdet.fi/lue/maku

Maksuttomista lisäpalveluistamme suosittelemme erityisesti seuraavia: Maku.fi-verkkosivuiltamme kannattaa bongata 5 herkullista ruokablogia ja yli 8 300 reseptiä.

 

Seuraavat Maku-lehdet: 

  • 30.8.2017 Sadonkorjuu
  • 4.10.2017 Halloween
  • 8.11.2017 Suomi 100 -juhlanumero
  • 13.12.2017 Ihana joulu

Mitkä jutut ja reseptit jäävät eniten mieleen?Mielellämme kuulemme makulaisten toiveita :)

Psst! Oletko jo tilannut sähköpostiisi Maku-uutiskirjeen? Jos et, se kannattaa tehdä nyt! Uutiskirjeen tilaus onnistuu tästä linkistä.

Uusi Maku ja kevään juhlien ihanimmat tarjottavat

001MK0317_JPG.jpg

006MK0317_JPG.jpg

Keskiviikkona 10.5. ilmestyy uusi upea Maku-lehti! 

Kevään juhlaekstrastamme löydät 50 kauden parasta reseptiä: savulohi-voileipäkakku, salted caramel -mokkapalat, syreenisokeri, pihlajatikkarit, nokkossipsit, lukijamme Eijan raparperi-kinuskipiirakka, ruusutilan mutakakku, kaaliburgeri, lohi-ramen, maailman paras juustokakku, Mysin nokkosmuhennos ja monta muuta. Lisäksi esittelemme kiinnostavimmat uutuudet ja keittokirjat sekä ajankohtaiset leivontavinkit ja kokkausideat.

  • Suolaiset ja makeat suupalat juhliin
  • Kokkaa varhaiskalista
  • Leivo ja pakasta juhlien hittileivonnaiset
  • Kauden raaka-aine: ananas
  • 2 viikon arkiruoat: helpot ja nopeat
  • Meillä kokataan -sarjassa Mysi Lahtinen ja nokkosmuhennos
  • Makumatka Venetsiaan
  • Keittiössä kukkii syreeni
  • Vertailussa kahvimyllyt

Paperinen lehti on nyt saatavissa Lehtipisteissä. Tiesitkö, että pääset kätevästi lukemaan uusimman Maku-lehden myös digitaalisena versiona osoitteesta:

https://luettavaa.a-lehdet.fi/lue/maku

Maksuttomista lisäpalveluistamme suosittelemme erityisesti seuraavia: Maku.fi-verkkosivuiltamme kannattaa bongata 5 herkullista ruokablogia ja yli 8 300 reseptiä.

 

Seuraavat Maku-lehdet: 

  • 14.6.2017 Kesän parhaat herkut
  • 30.8.2017 Sadonkorjuu
  • 4.10.2017 Halloween
  • 8.11.2017 Suomi 100 -juhlanumero
  • 13.12.2017 Ihana joulu

Mitkä jutut ja reseptit jäävät eniten mieleen?Mielellämme kuulemme makulaisten toiveita :)

Psst! Oletko jo tilannut sähköpostiisi Maku-uutiskirjeen? Jos et, se kannattaa tehdä nyt! Uutiskirjeen tilaus onnistuu tästä linkistä.

Uusi Kaneli & Sokeri ja kaikkien aikojen kakkubuffet

001MKL0117_JPG.jpg

003MKL0117_JPG.jpg

Keskiviikkona 26.4. ilmestyy uusi hurmaava leivontalehti Kaneli & Sokeri! Löydät suuresta kevätekstrasta 55 loistavaa reseptiä niin juhlaan kuin arkeen: täyte-, juusto- ja jäätelökakkuja, donitseja, pikkuleipiä, tuulihattuja, voileipäkakkuja, koristeita, sämpylöitä ja leipiä. Lisäksi esittelemme kiinnostavimmat uutuudet ja leivontakirjat sekä ajankohtaiset leivontavinkit ja -ideat.

  • Kaikkoen aikojen kakkubuffet
  • Lusikkaleivät häivähdyksellä lakua + vadelmacurdtäyte
  • Leivotaan mansikoista
  • Lukijan ohje: Mian vuohenjuustopiiraat
  • Muotisuunnittelija Katri Niskasen juhlava kuohuviini-moussekakku
  • Alle 10 euron sämpylät x 10
  • Vertailussa yleiskoneet
  • 8 x tuulihattu suolaisella täytteellä
  • Perinneruokaa prkl -blogin Mikan parhaimmat voileipäkakut
  • Viileimmät jäätelökakut
  • Leikkaa talteen: Juhlanjärjestäjän vinkit

Kaneli & Sokeri -lehti on myynnissä ke 26.4. alkaen Lehtipisteissä. Tiesitkö, että pääset kätevästi lukemaan uusimman Kaneli & Sokeri -lehden myös digitaalisena versiona osoitteesta:

https://luettavaa.a-lehdet.fi/lue/maku-kaneli-sokeri

Maksuttomista lisäpalveluistamme suosittelemme erityisesti seuraavia: Maku.fi-verkkosivuiltamme kannattaa bongata 5 herkullista ruoka- ja leivontablogia ja yli 8 200 reseptiä.

 

Herkullisia lukuhetkiä ja leipomisen iloa!

 

Psst! Oletko jo tilannut sähköpostiisi Maku-uutiskirjeen? Jos et, se kannattaa tehdä nyt! Uutiskirjeen tilaus onnistuu tästä linkistä.

Näytä lisää