lbi_3.jpg

Viime lauantaina koitti odotettu tapahtuma, kun pääsimme leivontabloggaajien kesken juhlistamaan leivontabloggaajailtaa! Käyn aina silloin tällöin ruokabloggaajille tarkoitetuissa miiteissä ja tapahtumissa, mutta nyt oli erityisen hienoa olla porukassa, jossa kaikki olivat leivontabloggaajia. Meitä oli paikalla parisenkymmentä, kaikki Kinuskikissasta Pullahiireen. Kaikkien blogeissa olen vieraillut ja monia seuraan aktiivisesti, joten oli upea saada vihdoin yhdistettyä kasvot blogiin. On muutenkin aika elintärkeää harrastuksen kannalta päästä välillä puhumaan muiden samasta asiasta kiinnostuneiden kanssa: meidän nurkkauksessa puhuttiin mm. kaasu-uuneista, macaron-leivosten (epä)onnistumisesta ja kakkutilauksista.

lbi_5.jpg

lbi_8.jpg

Tapahtuman järkkääjät Jinna, Anni ja Katri olivat nähneet uskomattoman vaivan paikan koristelussa, tarjottavien järkkäämisessä ja sponsoreiden hommaamisessa. Kiitos ihanille tytöille vielä kerran! Tykkäsin siitä, että meille oltiin järjestetty sekä rentoa olemista että pienimuotoista ohjelmaa. Itse jouduin harmikseni lähtemään parin tunnin kuluttua kohti Tamperetta ja omia synttärijuhliani. 

lbi_9.jpg

Illan huiput sponssit ja juustoja. <3

lbi_2.jpg

lbi_4.jpg

Katrin kakku oli ehdottomasti illan kuningatar: uskomattoman näköinen ja vielä niin herkullinen. Kakkutaikinassa oli piparkakun makua ja välissä puolukkatäytettä, jonka kanssa kinuski sopi täydellisesti. Muutenkin tarjottavissa oli ihanan talvinen teema ja yhtenäinen linja.

lbi_6.jpg

lbi_7.jpg

lbi_1.jpg

lbi_10.jpg

Ja tietty goodiebag, joka sisälsi mm. ruukkunokkosen (!), kuoharia, Valion uutuustuotteita ja hieman leivontatarvikkeita.

lbi_11.jpg

Oli kiva nähdä kaikkia teitä muita bloggaajia, harmi kun kaikkien kanssa ei ehtinyt jutella. Toivottavasti näemme taas pian yhtä mukavissa merkeissä. Instagramissa voi ihailla lisää kuvia hashtagilla #leivontabloggaajailta.