suklaavadelmabrita_2.jpg

Rakastan britatorttua, joka on ollut vakkariherkku jo lapsuudessamme. Äiti teki usein kiiveillä ja kermavaahdolla täytetyn britatortun, joka hävisi aina yhdeltä istumalta. Äidin britatortussa on vaalea pohja ja mantelirouhetta, mutta nyt vadelmien kypsyttyä halusin kehitellä erilaisen britaohjeen. Muunsin torttupohjista suklaiset ja lisäsin suklaata myös kermavaahtoon - vadelma nimittäin rakastaa suklaata!

Britatortun tekeminen on superhelppoa ja täytteitä voi varioida loputtomiin. Ainut vaaran paikka on pohjien käsitteleminen paiston jälkeen, mutta edes pienet halkeamat tai repeämät eivät pilaa britatortun ulkonäköä. Brita voi mieluusti olla rustiikkisen näköinen. Kurkkaa aikaisempi britaohjeeni täältä, kesäinen kirsikka-brita.

suklaavadelmabrita_1.jpg

suklaavadelmabrita_2.jpg

suklaavadelmabrita_13.jpg