instagram_anskusiili.jpg

Kaikille tuttu Instagram-sovellus ei ole maineestaan huolimatta vain teinien peiliselfieiden ja salikuvien esittelyä varten, ja minä ainakin aikuisena ihmisenä kehtaan myöntää tykkääväni Instagramista kovasti! Sovelluksessa voi kätevästi seurata tuttujensa arkisia kuvia, lempparinäyttelijöidensä menoa, erilaisia meemikäyttäjätunnuksia ja vaikka Instagram-julkkislemmikkejä. Mikä kuitenkin parasta, Instagram on ruokakuvien taivas! Aamiaiskuvia, leivontakuvia, ravintolakuvia... ja jotkut käyttäjät ovat todella kunnostautuneet Instagramissa ruokakuvauksen saralla!

Minäkin seuraan kavereideni, muutaman kanin ja Theo Jamesin lisäksi aika montaa ruokakuvia lisääviä tyyppejä, ja ajattelin vinkata teille omista suosikeistani. Vinkatkaa tekin, ketä seuraatte - ruokakuvia ei voi olla koskaan liikaa!

aialahernando.png

Aiala Hernandon ruokakuvat ovat jotain ihan uskomatonta! Kuvia tulee matkoilta, kauniista annoksista mutta myös ihan yksinkertaisista raaka-aineista, kuten yllä olevista kuvista näkeekin.

lindalomelino.png

Minä nyt tykkään kaikesta mitä Linda Lomelino tekee, mutta katsokaa nyt noita kuvia! Osa kuvista on järkkärillä otettuja, mutta joukossa on myös kännykkäkuvia. Kaikista on tunnistettavissa selvä Linda Lomelino -tyyli.

thefauxmartha.png

Bloggaaja Melissa Coleman ottaa kaikki kuvat kännykällä tunnistettavalla omalla tyylillään, ja plussaa tulee lukuisista leivontakuvista ruokakuvienkin ohella. 

royfares.jpg

Ruotsalainen vuoden kondiittoriksikin valittu julkkisleipuri Roy Fares päivittelee myös Instagramiaan säännöllisesti, ja minä olen saanut monen monta leivontaideaa juuri Roy Faresin kuvista. Haluaisin leipoa ihan kaiken!

semivegan.png

Semivegan-käyttäjätili on täynnä herkullisia kuvia vegaanisista (ja välillä semivegaanisista) annoksista, lähinnä aamiaisista ja välipaloista. Tulee aina kauhea hedelmä- ja marjahimo näitä kuvia katsellessa.

unelmaaleipomassa.png

Suomalaista mainiota Unelmaa leipomassa -blogia pitävä Hanna päivittelee Instagram-tilillensä niin herkullisia kuvia ja videopätkiä, että kumma on jos ei leivontainto iske.

anneauchocolat.png

Ihania ihania ihania suklaa- ja leivonta-aiheisia kuvia. Kuvissa on niin tunnelmaan sopiva värimaailma, ja tällainen yksinkertaisuus puree minuun aina. Kuinkahan monesta hetken mielijohteesta ostetusta suklaapatukasta voin syyttää @anneauchocolat:ia?

hummingbbakery.jpg

Kuuluisaa The Hummingbird Bakerya voi seurata myös Instagramissa, mahtavaa! Söpöjä ja huolettoman viilaamattomia kuvia kuppikakuista ja muista leivoksista tulee päivittäin, ja välillä on virkistävä katsella aitoja kännykkänäpsyjä, joissa ei ole filttereitä ja asetteluja mietitty niin viimeisen päälle.

makulehti.png

Maku-lehteäkin voi tietty seurata Instagramissa! Kuvia esimerkiksi kiinnostavista tilaisuuksista ja lehden tekovaiheista tulee kivaan tahtiin, ja usein lukijoidenkin kuvat pääsevät loistamaan.

Muistakaapa myös, että minua voi seurata Instagramissa (käyttäjänimi hieman epäloogisesti @anskusiili), ja minun ohjeillani tehtyjä juttuja saa (enemmänkin kuin saa, se oli mahtavaa!) merkata #lunnileipoo-tagilla! Lisäilen paljon ruoka-aiheisia kuvia, yllättäen, mutta myös tavallisia arkijuttuja, jotka eivät blogiin asti eksy. Oletteko muistaneet käydä kurkkaamassa myös muiden Maku-bloggaajien tilejä? (@pipanen, @tiinagarvey, @bakinginstinct, @tyrniajatyrskyja, @minnankeittokirja, @chefjonesi, @perinneruokaaprkl ja @painted_by_cakes)

Näyttökuva 2015-01-27 kohteessa 23.10.29.png

Ensimmäistä ja viimeistä lukuun ottamatta: @aialahernando, @linda_lomelino, @thefauxmartha, @royfares, @semivegan, @unelmaaleipomassa, @makulehti, @anneauchocolat ja @hummingbbakery