raparperi_kinuskipalat_2.jpg

Vielä hetki saadaan nauttia raparperiajasta, ja monien pihalla raparperit alkavatkin varmaan vasta pian olla tarpeeksi isoja syötäväksi. Raparperista voi tehdä vaikka mitä, vaikka ihan tavallisessa raparperipiirakassakaan ei ole mitään vikaa (kunhan ei paista piirakkaa liian kuivaksi). Raparperista voi lisäksi tehdä juustokakkua, raparperipaloja (sitruunapalojen tyyliin) ja murupiirakkaa. Tällä kertaa halusinkin yhdistää kirpeän raparperin makeaan kinuskiin. Yksi lempparileivontatuotteistani ovat Dr. Oetkerin fudgepalat, joita olen käyttänyt jo vaikka missä. Tällä kertaa piilotin helppoon piirakkataikinaan fudgepaloja raparperin sekaan, ja paistetut raparperi-kinuskiruudut viimeistelin vielä kinuskikastikkeella.

raparperi_kinuskipalat_1.jpg

raparperi_kinuskipalat_4.jpg

raparperi_kinuskipalat_5.jpg

raparperi_kinuskipalat_3.jpg

Kesä on kyllä niin ihanaa leivonta-aikaa! Raparperiajan jälkeen tulevat mansikat, mustikat ja sen jälkeen syksyn marjat. Nauti sesongin herkuista ja leivo nyt kuumimpaan leivonta-aikaan!