Luen nykyään aika harvoin muita kuin ruokablogeja, mutta muotiblogeja lukiessani rakastin bloggaajien tekemiä postauksia, joissa bloggaaja hiottujen kuvien sijasta näyttää tavallisia kännykkäkameraräpsyjä. Puhelimella otetut kuvat saattavat paljastaa hauskoja ja odottamattomia asioita bloggaajista, ja nyt voisin julkaista muutamia kuvia oman puhelimeni kätköistä. 

karkkibuffa.jpg

Ihanat syyshäät ja karkkibuffan antimia

korvapuustikranssi.jpg

Työpaikalla harvemmin on sellaisia päiviä, jolloin tarjolla ei olisi jotakin hyvää. Tämä ihana ja jättimäinen kanelipullakranssi hävisi pöydältä aika vauhtia, kuten kaikki muutkin herkut!

korvapuustit.jpg

Korvapuustitaiteilua korvapuustipäivänä viikko sitten, shoutout tuolle muovilastalle joka on aivan ehdoton apuväline pullaa ja sämpylöitä leivottaessa! 

tampereen_vohvelikahvila.jpg

Tampereen vohvelikahvila: kahvila jonka asiakkaana olen pisimään ollut! Äidin kanssa ollaan käyty täällä kun olen ollut pieni, ja aikuisiälläkin täällä pikkukahvilassa Ojakadulla tulee aina välillä poikettua. Voisi poiketa paljon useammin! Kannattaa koittaa jätskivohvelia ja vaikka kardemummalla maustettua kahvia.

teemaistelu.jpg

Teelaatujen maistelua syksyisenä iltana

eatcolours.jpg

Laiskan kokin annos salin jälkeen: jauhelihaa, raejuustoa, kirsikkatomaatteja, hummusta ja avokadoa. Lisukkeena gourmet-maitorahka... Minua saa muuten seurailla myös Snpachatissa (anskusiili), laitan Snäppiin välillä ruoka- ja leivonta-aiheisia kuvia mutta oikeastaan aika paljon kaikkea muutakin. Lunni leipoo löytyy myös Instagramista (@lunnileipoo), ja henkilökohtainen tilini löytyy nimimerkillä @anskusiili.