Uskomattoman herkullinen Nutella-juustokakku on noussut syystäkin some-hitiksi. Leivo ja ihastu!

nutellajuustokakku_3.jpg

Olen tavannut elämäni aikana vain yhden ihmisen, joka ei tykkää Nutellasta. Nutellalla on vähintäänkin yliluonnollisia vaikutuksia moniin ihmisiin, ja vaikken itse menisi ihan niin pitkälle että nauttisin Nutellaa paahtoleivän päällä aamupalalla, leivonnassa olen kyllä hurahtanut täysin tähän tahnaan. Hasselpähkinän ja suklaan yhdistelmä on täysi kymppi, ja kaikki missä on Nutellaa, uppoaa juhlavieraisiin aina moitteettomasti (ellei satu olemaan pähkinäallergikko, mikä menetys!).

Tästä paistetusta, supermakeasta Nutella-juustokakusta ei valitettavasti ole kovin imartelevia kuvia, koska kakku meni meidän opeopiskelijoiden keväänpäätösjuhliin. Koska kuvissa pohjaa ei näy, voin paljastaa että se on suklaiseen teemaan sopivasti tehty Domino-kekseistä. Taaskaan Nutella ei pettänyt, sillä kakku hävisi tulevien enkun- ja ranskanopettajien suihin aikas äkkiä. Tätä voisi hyvin tarjoilla vaikka kevään valmistujaisjuhlissakin, sillä paistetun juustokakun valmistaa vaivattomasti vaikka pari päivää ennen juhlia.

nutellajuustokakku_2.jpg

nutellajuustokakku_1.jpg

Jos innostut Nutellasta, käy kurkkaamassa blogini muut Nutella-herkut: Nutella-täytteiset laskiaispullat, Nigellan jauhoton Nutella-kakku ja kesäinen Nutella-pavlova.

500_seuraajaa.jpg

Tänään tuli muuten blogin Facebook-sivuilla 500 tykkääjää täyteen, vaikka Facebook onkin ehkä vähän kuihtumassa kasaan (vai tuntuuko musta vaan siltä?). Kiva kun kuitenkin noin moni siellä seurailee Lunnin leipomisia! Lisäksi Instagramin puolella voi seurata minua (@anskusiili) - lisäilen kuvia leipomuksista, arkielämästäni ja kahvila- sekä ravintolareissuilta. Myös tägiä #lunnileipoo saa mielellään käyttää, rakastan selailla teidän leipomuksianne!