naapuri_1.jpg

Tänään tuli torstai-illan kunniaksi piipahdettua äidin seuralaisena Stockmannin taakse avatussa Naapuri-nimisessä lifestyle-liikkeessä, jossa neljä liikettä ovat yhdistäneet voimansa entisen One Wayn tiloissa. Naapuri on melkeinpä minun naapurissani, ainakin samalla kadulla (Tuomiokirkonkatu 24 Tampereella). Liikkeet ovat lifestyle-tyylinen Putiikki Rannalla, vaatteita myyvä Minzi, antiikkiliike Anna-Stiina sekä oikein kivalta vaikuttava kahvila Bistro Naapuri.

naapuri_4.jpg

naapuri_3.jpg

naapuri_2.jpg

Neljä liikettä toimivat kivasti yhdessä, ja ostosten lomassa pääsee kätevästi käymään kahvilla ja kakulla tai lounaalla. Bistro Naapurissa tulen aivan takuulla käymään uudelleenkin: tiskissä oli raakaleivonnaisia ja itse tehtyjä todella herkullisen näköisiä kakkuja (valkosuklaa-vadelmakakkua täytyy ainakin testata), ja lisäksi Bistro Naapurista saa esimerkiksi täytettyjä pitaleipiä, salaattia ja Johan&Nyströmin teetä. Viinejäkin löytyy! 

naapuri_8.jpg

naapuri_7.jpg

naapuri_9.jpg

Kaikista neljästä liikkeestä olisi löytynyt vaikka mitä: Putiikki Rannalla myy kivoja merkkivaatteita mutta sen lisäksi myös pientä kodin tavaraa kuten Nicolas Vahe -tuotteita. Minun on pitänyt jo hetken ostaa itselleni uusi Bialetti-kahvinkeitin mutta ihastuin Nicolas Vahen söpöön 2-3 kupin mutteripannuun. Putiikki Rannalla -liikkeessä oli avajaisten kunniaksi kaikki tuotteet -20 %, joten kahvipannu maksoi alennuksen jälkeen vain n. 23 euroa.

naapuri_6.jpg

naapuri_5.jpg

Minzissä myydään merkkivaatteita ja kivan näköisiä koruja, ja antiikkiliike Anna-Stiinassa on sekä antiikkia että uutta sisustustavaraa sekaisin. Yritin pysytellä houkutuksista kaukana ja tyydyin ostamaan vain kahvipannun ja maistelemaan kahvilan herkkuja! Käykääpä muutkin tamperelaiset ja Tampereella vierailevat katsomassa, miten viihtyisä paikka on kyseessä. Ja teidän pitää ehdottomasti maistaa tuota marjaisan sitruunaista raakaleivosta, se oli aivan täydellistä!