Yhdistä kirpeys ja makeus samaan suupalaan! Kauralla kuorrutetut herkut maistuvat muillekin kuin sitruunafaneille.

sitruunakaurapalat_1.jpg

Valoa ja kirpeyttä pimeyteen - milläs muulla kuin sitruunalla! Rakastan kaikkia sitruunaleivonnaisia, ja jos minun pitäisi valita jokin tietty mauste käytettäväksi leivonnassa koko loppuelämäkseni, se olisi sitruuna. Nämä sitruuna-kaurapalat ovat tosi makeita ja samalla vähän kirpeitä, ja jokaisen suupalan jälkeen haluaisi koko ajan vähän lisää (ainakin jos on tällainen sokerihiiri kuin minä).

Helppo kauramurutaikina valmistuu nyppimällä ja sitruunakerrosta varten ei tarvitse keitellä mitään kattilassa, kun käyttää kondensoitua maitoa. Paras sitruunan maku tulee kypsistä sitruunoista, joissa on kirkaankeltainen ja hieman röpeliäinen pinta. Käytä luomusitruunaa mikäli haluat vältellä kuoren myrkkyjä!

sitruunakaurapalat_2.jpg

sitruunakaurapalat_3.jpg

sitruunakaurapalat_4.jpg