Kaupallinen yhteistyö / Ingman

vohvelijätskit_kinuskilla_1_pieni.jpg

Olen perinteisten makujen ystävä, ja vaikka kuinka kokeilisin uusia jäätelömakuja, palaan aina vaniljaan. Vaniljajäätelö on mielestäni paras valinta, kun haluat viimeistellä jälkiruoan, oli se sitten mehevä kirsikkapiirakka tai tahmea mutakakku. Vaniljajäätelö on pääosassa tässä huipussa vohvelikeksijälkkärissä, joka maistuu madagaskarin vaniljalta ja itse keitetyltä kinuskikastikkeelta.

Ingman Creamyn uutuusmaku Madagaskarin Vanilja on juuri sellaista kuin vaniljajäätelön kuuluukin olla - siinä käytetään aitoa, vastuullisesti tuoettua Madagaskarin vaniljaa sekä täyttä suomalaista kermaa. Tätä jäätelöä söisi myös pelkiltään, mutta se sopii mahtavasti vohveliraudalla paistettujen keksien ja kinuskikastikkeen kaveriksi. Vohveliraudalla paistetut keksit ovat hauska tapa yllättää vieraat, jotka eivät osaa päättää ovatko vohvelikeksit enemmän keksin vai vohvelin makuisia. Kinuskikastike kannattaa ehdottomasti keittää itse, eikä aikaa mene juurikaan. Koko komeuteen kuuluu tietysti reilu pallo vaniljajäätelöä!

vohvelijätskit_kinuskilla_2_pieni.jpg

vohvelijätskit_kinuskilla_3_pieni.jpg

vohvelijätskit_kinuskilla_4_pieni.jpg

Kesällä Madagaskarin Vanilja sopii täydellisesti yhteen myös tuoreiden marjojen kera - kokeile lisätä joukkoon myös vaahterasiirappia!