Kaupallinen yhteistyö / Arla

hapatettu_kerma_juustokakut_1.jpg

Arlan uudessa Lempi-tuotesarjassa on sellaisia tuotteita, joita olen itse rehellisesti kaivannut markkinoille. Pakettien kyljestä ei löydy kuin pari raaka-aineitta - ei uutteita tai mitään muuta keinotekoista. Syksyn uutuus on Arla Lempi hapatettu kerma, joka on täysin uusi tuttavuus maitohyllyssä! Hapatettu kerma muistuttaa korkean rasvapitoisuutensa vuoksi kuohukermaa, mutta hapatteen vuoksi maku ja rakenne muistuttavat piimää. Hapatettu kerma on täydellinen tuote leivontaan, kun halutaan kerman rasvaisuutta ja lisäksi raikkaan hapokasta makua. 

hapatettu_kerma_juustokakku_3.jpg

Kehittelin Arla Lempi uutuustuotteelle hapatetulle kermalle itselle mieluisan reseptin, jossa hapatetun kermat parhaat ominaisuudet pääsevät esille. Kerma vaahtoutuu kuohukerman tavoin oikein tukevaksi vaahdoksi, joka sopii hyvin tukevoittamaan mousseja ja muita kermapohjaisia jälkiruokia. Juustokakkujen ystävänä tein hapatetusta kermasta, tuorejuustosta ja juustokakua, joka ei tarvitse liivatetta. Valkosuklaan makeus ja vadelman kirpeys täydentävät hapokkaan kerman ja tuorejuuston pehmeää makua. Valkosuklaa-vadelmajuustokakku pysyy ilman liivatettakin melko tukevasti kasassa, mutta pitkiä aikoja se ei huoneenlämmössä säily kiinteänä. Minikokoiset valkosuklaa-vadelmajuustokakut ovatkin täydellinen ja rento jälkkäri kahdelle tai neljälle syöjälle. 

hapatettu_kerma_1.jpg

hapatettu_kerma_juustokakku_2.jpg

hapatettu_kerma_juustokakku_4.jpg

Minulta hapatettu kerma saa täydet suositukset! Lue lisää Arla Lempi -tuotteista täältä ja kerro ihmeessä, jos olet käyttänyt hapatettua kermaa kekseliäällä tavalla (ruoanlaitossa tai leivonnassa).