yrittäjä3.jpg

Leivonta on aina ollut minulle rakas harrastus, mutten missään vaiheessa urasuunnitelmia tehdessäni miettinyt kondiittorin tai kokin uraa. Ehkä valinta olisi ollut aivan liian ilmeinen, ja toisaalta akateemisempi ura on aina kiinnostanut tällasta kirjahiirtä. En ole myöskään koskaan pitänyt itseäni kauhean yrittäjähenkisenä ihmisenä, koska tykkään pitää vapaa- ja työajan erillään toisistaan.

Olen leipätyöltäni opettaja, ja kesäisin meillä opeihmisillä on aikaa kehittää itseämme (joko ammatillisesti tai muuten). Blogin pitäminen on mitä parasta kesätyötä minulle, mutta jo viime kesänä mieleeni heräsi ajatus jonkinlaisen kakkubisneksen pyörittämisestä. 

yrittäjä.JPG

Koen että blogin kirjoittelu on palkitsevaa myös ilman mitään rahallista palkkiota, mutta kun on muutakin kuin oma lehmä ohjassa, haluaa kehittyä ja keksiä koko ajan jotakin uutta. Rakastan leipomista vain itselleni, mutta olisi tosi innostavaa päästä toteuttamaan muiden toiveita ja tekemään leivonnaisia muutakin kuin vain oman lähipiirin kahvipöytiin. 

Intoiluni on vielä aivan ideointiasteella: perustaisinko toiminimen ja leipoisin tilauksesta? Koittaisinko perustaa jonkin pop up -kahvilan? Tai vaikka ulkoilmakahvilan kesäksi? Olen ymmärtänyt että pienimuotoisen yrityksen perustaminen ei vaadi suurta alkutyötä, ja haluaisinkin nyt kuulla muilta leipuriyrittäjiltä, minkälaista toimintaa harjoitatte ja mitä vinkkejä/kokemuksia haluaisitte jakaa. Ai että kun pelkästä ajatuksestakin alkaa sormet syyhytä!

yrittäjä2.JPG