suklaahippuskonssit_4.jpg

Viikko sitten viikonloppuna vietettiin kaverin brittiteemaisia läksiäisiä, kun edessä on opiskelijavaihto Manchesterissa. Juhlien järkkääjä oli loihtinut paikalle papuja, munakasta ja sipsejä, ja minä vastasin makeista brittiherkuista. Tein skonsseja, joita yleensä teen suolaisina, mutta myös suklaahiput sopivat todistetusti skonssitaikinan sekaan!

Olen saanut tämän reseptin aikoinaan skotlantilaiselta rouvalta, joka teki minulle elämäni parhaimmat skonssit. Niissä oli cheddaria ja rosmariinia, ja skonssit olivat kohonneet uunissa täydellisen pulleiksi. Kokeile Carolinen ohjeella täydellisiä skonsseja makeana versiona! Skonssit valmistuvat supernopeasti, ja ainut muistettava juttu on taikinan varovainen käsittely ja jääkylmät raaka-aineet. 

suklaahippuskonssit_1.jpg

suklaahippuskonssit_2.jpg

suklaahippuskonssit_3.jpg