image.jpg

Vuosi 2015 alkaa vedellä viimeisiään - enää yhtä päivää vaille. Blogivuosi on ollut mahtava, ja päällimmäisenä mielessä ovat kivat kampanjat yhteistyökumppanien kanssa, lukijoiden innostavat kommentit ja tietenkin Nutellajuustokakku! Keväällä julkaisemani ohje levisi yllättäen ja ilahduttavan moni innostui kokeilemaan ohjetta. Kiitos kaikille! 

image.jpg

Olen nyt viettämässä joululomaa Dominikaanisessa tasavallassa, josta kirjoittelen huomenna lisää. Törmäsimme kuitenkin hauskaan ja yllättävään jälkkäriin hotellin ravintolan Chef's Special -listalla: mihinkäs muuhunkaan kuin Nutellajuustokakkun. Oli pakko tilata yksi pala dominikaanista Nutellajuustokakkua, ja hyvää oli. Kakku oli paistettu ja siinä oli tavallinen keksipohja, ja Nutella oli lisätty ilmeisesi myöhemmin tasaisesti kakun päälle. Minun juustokakussani on Domino-pohja, ja Nutella on kierteinä juustokakun seassa.  

image.jpg

Pakko vielä lopuksi jakaa vuoden paras Instagram-vinkki musiikin ja leivonnan ystäville: @drakeoncake. Joy the Baker -blogin kirjoittaja lisäilee kuvia kakuista, jotka on koristeltu Draken lyriikoilla. Mahtavaa!